skip to Main Content

Advies in arbeidsrecht

Als werkgever heeft u richting uw werknemers verschillende verplichtingen. Dit begint al voor de eerste werkdag van een nieuwe werknemer, bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Wat dient hier allemaal in te staan?

U loopt er tegenaan dat een werknemer niet naar behoren functioneert, wat te doen?

Soms komt u in een situatie terecht waarin afscheid genomen dient te worden van een werknemer. Hoe dient u dit aan te pakken?

Het succes van uw bedrijf is opgesloten in uw medewerkers en dat maakt hen waardevol. Maar u komt als werkgever uitdagingen tegen, zoals hierboven beschreven staat. Heeft u daarvoor de juiste tools, zonder daarbij meteen een jurist in te schakelen? Wij kunnen u bijstaan bij de volgende zaken:

  • Reorganisatie
  • Flexibele arbeidsvormen
  • Geschillen met individuele medewerkers
  • CAO- en bedrijfsregelingen
  • Overige onderwerpen op het gebied van arbeid en inkomen

Neem contact met ons op voor meer informatie.

UW PERSONEEL, ONS SPECIALISME

personeel-specialisme-icn

Arbeidsjurist

Heeft u met ons alle mogelijkheden afgelopen en lijkt de weg richting een jurist of advocaat noodzakelijk? Wij hebben diverse vakkundige juristen in ons netwerk zitten. Graag verwijzen wij u naar een jurist die bij u past.

HR & Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een onderdeel van het HR abonnement.

Of het nu gaat om een arbeidsovereenkomst op te stellen, te helpen bij een dossieropbouw of de aanvraag van een ontslagvergunning, met het HR abonnement heeft u de juiste hulp bij de hand.

Klik hier voor meer informatie over het HR-abonnement.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top