skip to Main Content

Mediation en vertrouwenspersoon

De diensten die wij u op dit gebied kunnen aanbieden:

  • Arbeidsconflict
  • Personal coaching
  • Coaching on the job
  • (Externe) Vertrouwenspersoon

Wanneer men er samen niet uitkomt, is mediation een goede manier om toch tot een gezamenlijk gedragen oplossing te komen. De mediator is een neutrale bemiddelingsdeskundige die het gesprek (onderhandelingen) tussen cliënten begeleidt. Tijdens de gesprekken is het niet de bedoeling om op zoek te gaan naar degene die gelijk heeft, maar juist om op zoek te gaan naar een werkbare en aanvaardbare oplossing. Doordat de cliënten zelf tijdens de mediation werken aan een gezamenlijk gedragen oplossing kan een geschil veelal op zodanige wijze worden opgelost, dat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Werknemers kunnen op hun werk geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag, zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Het is prettig als een werknemer met deze problemen terecht kan bij een externe vertrouwenspersoon. In verband met integriteit, zal dit niet worden gedaan door de mediator waar Advado mee samenwerkt. De mediator biedt een externe vertrouwenspersoon aan als dienst.

Coaching is de laatste jaren sterk in opkomst en wordt door grote groepen mensen reeds succesvol gebruikt. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met een coach werkt aan een persoonlijk doel of uitdaging. Ook helpt coaching je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen. Dit kan individueel maar ook in teamverband.

UW PERSONEEL, ONS SPECIALISME

icoon-hrm

’t Eiland

Advado werkt op het gebied van mediation samen met Trix van Rijn – Sillen van ’t Eiland. Trix is ingeschreven in het MfN – register en is gerechtigd tot het voeren van de titel Mfn Registermediator.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top