ADVADO B.V. Personeels- en salarisadministratie HR(M) advies Arbeidsrechtkundig advies Werving & Selectie

Succesvol en interactief Event ADVADO & CENT Lonen

Op woensdagmiddag 30 november 2016 heeft het Event van ADVADO en CENT Lonen plaatsgevonden, waar Christa Heering van Manager-up-to-date tijdens deze bijeenkomst de aanwezige klanten en relaties van ADVADO en CENT Lonen meegenomen heeft langs o.a. de knelpunten in de WWZ, DBA en Werkkostenregeling. Uiteraard leidde dit tot een interactieve middag waarin iedereen de gelegenheid kreeg om zijn of haar vragen te stellen. Als laatste werd er natuurlijk ook nog gezellig nageborreld!

Wij, ADVADO en CENT Lonen, kijken terug op een geslaagde middag en wij willen Christa bedanken voor haar bijdrage aan deze middag!

Als laatste hebben wij de gebruikte sheets beschikbaar gesteld in PDF, deze kunt u via dit bericht downloaden voor eigen gebruik of als u het event gemist heeft. Daarnaast hebben we ook sheets beschikbaar gesteld inzake de berekening van de transitievergoeding voor werknemers die in 2015 behandeld zijn. Als u nog vragen heeft naar aanleiding van de middag of na het lezen van de sheets dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Team ADVADO & Team CENT Lonen
 

Deel via:
afbeelding van Herbert