skip to Main Content

FISCAAL ADVIES

Op personeelsgebied zijn er vaak mogelijkheden om subsidies en voordelen te behalen, zeker als het gaat om sociaal ondernemen. Daarmee bedoeld de overheid dat u tegemoet gekomen kan worden als u een werknemer aanneemt die moeilijker een baan kan vinden. Denkt u eens aan:

  • Werkzoekenden met een Wajong-uitkering
  • 56-plussers
  • Werkzoekenden die onder de participatiewet vallen
    • Mensen met een handicap
    • Mensen met een ziekte
  • Werknemers met een laag inkomen

Weet u waar u kan aankloppen om voor deze werknemers subsidie of ondersteuning te krijgen? Wij kunnen u hierbij helpen!

BETROUWBAAR, ACCURAAT EN STIPT

salarisverwerking-icn

Fiscale mogelijkheden in de loonadministratie

Auto van de zaak
Bent u ervan bewust dat er mogelijkheden liggen binnen de loonadministratie. Hoe kan u omgaan met auto’s van de zaak? Welke voordelen kunnen u als werkgever en eventueel uw werknemer genieten?

Werkkostenregeling
Heeft u ook oog voor de werkkostenregeling (WKR)? Deze regeling biedt u in ieder geval 1,2% vrije ruimte die u als werkgever vrij (onbelast) mag besteden aan uw werknemers. Daarnaast hebben we ook nog te maken met nihilwaarderingen, gerichte vrijstellingen en intermediaire kosten, heeft u het overzicht? Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden!

Grensoverschrijdend werken

30% regeling
De 30% regeling, een van de fiscaal voordelige regelingen in Nederland voor het aantrekken van buitenlandse werknemer met een specialiteit. Heeft u werknemers in dienst die voldoen aan de voorwaarden, maar hoe past u de regeling correct toe? Wij zijn uw vraagbaak!

Salary split
Heeft u een werknemer die voor uw concern in bijvoorbeeld Nederland en België werkt. Heeft u wel eens gedacht aan een salary split? Dit kan u en uw werknemer het nodige voordeel opleveren. Laat u adviseren en neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top