skip to Main Content

Verzuimbegeleiding

Verzuimadministratie uitbesteden?

Een medewerker valt uit en dan maar afwachten hoelang het gaat duren. Je moest eens weten hoeveel geld je kunt besparen wanneer je direct actie onderneemt.

Advado zorgt hiervoor. We houden niet alleen de verzuimadministratie bij, we leggen meteen contact met een zieke werknemer en brengen in kaart wat er aan de hand is. Zo hebben wij vroegtijdig in beeld wat de situatie is en hoe we daarop kunnen sturen. Uiteraard helpen we je om op tijd de juiste stappen te ondernemen.

Advado, jouw vraagbaak voor:

  • Verzuimadministratie
  • Persoonlijke verzuimbegeleiding
  • Casemanagement
  • Poortwachter
  • Vertrouwenspersoon

Wet- en regelgeving

Als werkgever heb je een grote verantwoordelijkheid als het gaat om verzuimzaken. Dit gaat van het invullen van de juiste documenten, het bijhouden van verzuimdagen tot en met het opstellen van een dossier en een plan van aanpak. Advado neemt je dit werk uit handen en zorgt ervoor dat je voldoet aan wet- en regelgeving. Hiermee voorkom je langere loondoorbetaling of sancties van het UWV.

24/7 Online inzicht

Via ons online portaal kun je alle verzuimgegevens online en via een app inzien. Dit bied je 24/7 in- en overzicht.

De voordelen van verzuimadministratie uitbesteden:

  • Eén aanspreekpunt voor je verzuimadministratie
  • Intensieve verzuimbegeleiding van een zieke werknemer
  • Geen gedoe meer met allerlei instanties en formulieren: Advado regelt het
  • Je voorkomt fouten, boetes en sancties
  • Je hebt 24/7 in- en overzicht in verzuimzaken

Specialistische dienstverlening

Soms is het noodzakelijk om een bedrijfsarts of een arbeidsdeskundige in te schakelen. Desgewenst organiseert Advado deze interventies. Hiervoor maken we gebruik van ervaren en gecertificeerde partners die snel inzetbaar zijn. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de pakketprijs en worden doorberekend op basis van een uurtarief.

Wat kost uitbesteden?

Het pakket verzuimadministratie heb je al vanaf € 24,00 euro per medewerker per maand. Uiteraard kun je dit pakket combineren met de pakketten Personeelsadministratie & Salarisadministratie

Meer weten? Neem contact met ons op!

Onze adviseurs zijn:

UW PERSONEEL, ONS SPECIALISME

icoon-hrm

Wet Verbetering Poortwachter

Verzuim kan uiteraard voorkomen, mensen worden helaas wel eens ziek. Maar bij langdurige ziekte en bij een arbeidsconflict waarbij de werknemer zich ziek meld is er vaak meer aandacht nodig om de zaken goed te regelen. Dat start met verzuimbegeleiding, maar wellicht is er meer nodig. Wij kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen.

Arbodienst

Alle organisaties hebben verzuim binnen de gelederen. Voor de kleine organisatie is het vaak nog te overzien welke stappen ondernomen moeten worden, maar hoe houdt u overzicht als uw organisatie groot is en u niet direct zicht op het verzuim heeft? Heeft u aan een verzuimbeleid gedacht? Wie doet wat? Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een verzuimbeleid en u daarbij ondersteunen!

Neem contact met ons op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top