skip to Main Content

PERSONEELS – EN SALARISADMINISTRATIE

De verwerking van het salaris is een maandelijks cruciaal proces. Niet alleen voor u maar ook voor uw werknemers, want wie kijk er nu niet uit naar de uitbetaling van het salaris.
Aan de andere kant wilt u graag weten wat uw personeel maandelijks kost. Wellicht heeft u wel recht op een subsidie, loonkostenvoordeel of belastingvoordeel terwijl u hier nu niet van op de hoogte bent.

Hoe gaat u aan de slag met deze materie? Wat wilt u wel of niet zelf doen? Hieronder kunt u de mogelijkheden lezen, wij kunnen ondersteunen van A tot Z of alleen fungeren als vraagbaak. De keuze is aan u!

DE EXPERT IN SALARISVERWERKING

salarisverwerking-icn

Uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

Uw salarisadministratie draagt u in zijn geheel over aan een van onze professionals/en weet u dat deze in goede handen is. De kwaliteit wordt gewaarborgd en u heeft er geen omkijken meer naar.

Administratiecheck

Samen werken aan een juiste salarisverwerking

U wilt het liefst nog een oogje in het zeil houden en gaat zelf de salarisadministratie verwerken in onze software. Samen kijken we naar de stappen die u zelf gaat doen en welke stappen wij van u overnemen. U kunt erop vertrouwen dat wij de periodieke salaris technische controles voor u uitvoeren en de aandachtspunten bij u onder aandacht brengen.

Op eigen benen

Alles in uw eigen hand

U heeft de kennis op het gebied van salarisadministratie en kiest ervoor om de salarisverwerking bij u zelf te houden. Wij zorgen ervoor dat u van start kunt gaan met onze software. Wij fungeren voor u back-up als het gaat over vaktechnische vragen en de overname van de salarisadministratie in het geval van calamiteiten.

Gecertificeerde Adviseurs

Uw adviseurs zijn NIRPA-gecertificeerd, NIRPA vertegenwoordigt kwaliteitsborging van adviseurs in het vakgebied payroll.

Online applicatie

Telefoon, tablet of desktop, het maakt niet uit. Uw salarisverwerking is altijd in te zien, waar u ook bent.

Gekoppelde dienstverlening

Combineer de salarisverwerking met onze andere diensten zoals bijvoorbeeld HRM-advisering, wij zijn uw partner op personeelsgebied.

Overstapservice

Overstappen naar ADVADO is gemakkelijk, onze overstapservice brengt u op het juiste startpunt.

Continuïteit

Gebruikt u onze software voor de salarissen of heeft u de salarisadministratie volledig uitbesteed bij ons? U kunt altijd op ons rekenen om de salarisadministratie voor u in orde te maken.

Integratie

Onze software is te integreren in diverse andere systemen, denk aan uw boekhoudpakket, tijdregistratie enzovoorts. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Back To Top