skip to Main Content
Informatie Jaarafsluiting & Jaarwissel

Informatie jaarafsluiting & jaarwissel

Nu december in volle gang is bereiden wij ons voor op de jaarafsluiting en het wisselen van het jaar 2023 naar 2024. In de salarisadministratie is dat altijd een spannend proces met de nodige deadlines. Wij nemen u graag mee in onze planning.

Publicatie jaarwerk
Op 5 januari 2024 zullen wij voor de afgeronde salarisadministraties over 2023 het jaarwerk publiceren. Ook stellen wij de jaaropgaven voor uw medewerkers beschikbaar zodat ook zij deze inzichtelijk hebben. U en uw medewerkers krijgen hiervan bericht als zij een actieve login hebben in PayHR/NMBRS.

Is uw salarisadministratie niet voor 5 januari 2023 afgerond. Geen probleem! Uw contactpersoon zal het jaarwerk na de laatste salarisrun handmatig publiceren. Ook hiervan krijgen u en uw medewerkers bericht.

Jaarwissel
Met de jaarwissel sluiten wij het jaar 2023 definitief af en zal de omzetting gedaan worden naar 2024. Wij verwachten dit op maandag 8 januari 2024 uit te voeren. Dit zijn de aandachtspunten voor u als werkgever:

  • Mutaties met betrekking op het jaar 2023 kunt u doorgeven t/m 5 januari 2024, daarna beschouwen we uw salarisadministratie als afgerond. Vermoed u dat er na 5 januari 2024 nog wijzigingen komen voor het jaar 2023? Stem dit dan af met uw contactpersoon.
  • Indien u als werkgever gebruik maakt van de verlofmodule in PayHR/NMBRS willen we u vragen om alle verlofaanvragen in het jaar 2023 verwerkt te hebben en/of goedgekeurd te hebben op uiterlijk 5 januari 2024. Zodoende zetten wij de juiste saldo’s over naar 2024 als restant over 2023, na 5 januari zal dit niet automatisch plaatsvinden. Bent u later dan dit moment? Stem dit dan af met uw contactpersoon.

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of een e-mail sturen naar info@advado.nl.

Back To Top